Skattetabell 2023 för Vänersborg i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Vänersborg i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Vänersborg.

Brålanda församling

Skattetabell 2023 för Brålanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Frändefors församling

Skattetabell 2023 för Frändefors församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Gestads församling

Skattetabell 2023 för Gestads församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Sundals-ryrs församling

Skattetabell 2023 för Sundals-ryrs församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Vänersborg och väne-ryrs församling

Skattetabell 2023 för Vänersborg och väne-ryrs församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Vänersnäs församling

Skattetabell 2023 för Vänersnäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.


Västra tunhems församling

Skattetabell 2023 för Västra tunhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Vänersborg. Med Vänersborg avses Vänersborg i Västra Götalands län.