Skattetabell 2020 för Falkenberg i Hallands län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Falkenberg i Hallands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Falkenberg.

Fagereds församling

Skattetabell 2020 för Fagereds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Falkenbergs församling

Skattetabell 2020 för Falkenbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Gunnarps församling

Skattetabell 2020 för Gunnarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Gällareds församling

Skattetabell 2020 för Gällareds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Krogsereds församling

Skattetabell 2020 för Krogsereds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Källsjö församling

Skattetabell 2020 för Källsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Morups församling

Skattetabell 2020 för Morups församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Okome församling

Skattetabell 2020 för Okome församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Skrea församling

Skattetabell 2020 för Skrea församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Stafsinge församling

Skattetabell 2020 för Stafsinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Susedalens församling

Skattetabell 2020 för Susedalens församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Ullareds församling

Skattetabell 2020 för Ullareds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Vessige församling

Skattetabell 2020 för Vessige församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Vinberg-ljungby församling

Skattetabell 2020 för Vinberg-ljungby församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.


Älvsereds församling

Skattetabell 2020 för Älvsereds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falkenberg. Med Falkenberg avses Falkenberg i Hallands län.