Skattetabell 2022 för Norrköping i Östergötlands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Norrköping i Östergötlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Norrköping.

Jonsbergs församling

Skattetabell 2022 för Jonsbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Kolmårdens församling

Skattetabell 2022 för Kolmårdens församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Norrköpings borgs församling

Skattetabell 2022 för Norrköpings borgs församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Norrköpings s:t johannes församling

Skattetabell 2022 för Norrköpings s:t johannes församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Norrköpings s:t olofs församling

Skattetabell 2022 för Norrköpings s:t olofs församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Västra vikbolandets församling

Skattetabell 2022 för Västra vikbolandets församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.


Östra husby församling

Skattetabell 2022 för Östra husby församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrköping. Med Norrköping avses Norrköping i Östergötlands län.