Skattetabell 2022 för Nybro i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Nybro i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Nybro.

Bäckebo församling

Skattetabell 2022 för Bäckebo församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Hälleberga församling

Skattetabell 2022 för Hälleberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Kristvalla församling

Skattetabell 2022 för Kristvalla församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Kråksmåla församling

Skattetabell 2022 för Kråksmåla församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Madesjö församling

Skattetabell 2022 för Madesjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Nybro-s:t sigfrids församling

Skattetabell 2022 för Nybro-s:t sigfrids församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Oskars församling

Skattetabell 2022 för Oskars församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.


Örsjö församling

Skattetabell 2022 för Örsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Nybro. Med Nybro avses Nybro i Kalmar län.