Skattetabell 2023 för Sundsvall i Västernorrlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Sundsvall i Västernorrlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Sundsvall.

Alnö församling

Skattetabell 2023 för Alnö församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Holms församling

Skattetabell 2023 för Holms församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Indals församling

Skattetabell 2023 för Indals församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Lidens församling

Skattetabell 2023 för Lidens församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Njurunda församling

Skattetabell 2023 för Njurunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Selångers församling

Skattetabell 2023 för Selångers församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Sköns församling

Skattetabell 2023 för Sköns församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Stöde församling

Skattetabell 2023 för Stöde församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Sundsvalls församling

Skattetabell 2023 för Sundsvalls församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Sättna församling

Skattetabell 2023 för Sättna församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.


Tuna-attmars församling

Skattetabell 2023 för Tuna-attmars församling, som är en av församlingarna i kommunen Sundsvall. Med Sundsvall avses Sundsvall i Västernorrlands län.