Skattetabell 2023 för Lidköping i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Lidköping i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Lidköping.

Järpås församling

Skattetabell 2023 för Järpås församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.


Kållands-råda församling

Skattetabell 2023 för Kållands-råda församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.


Lidköpings församling

Skattetabell 2023 för Lidköpings församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.


Sunnersbergs församling

Skattetabell 2023 för Sunnersbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.


Sävare församling

Skattetabell 2023 för Sävare församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.


Örslösa församling

Skattetabell 2023 för Örslösa församling, som är en av församlingarna i kommunen Lidköping. Med Lidköping avses Lidköping i Västra Götalands län.