Skattetabell 2022 för Värnamo i Jönköpings län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Värnamo i Jönköpings län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Värnamo.

Bredaryds församling

Skattetabell 2022 för Bredaryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Forshedabygdens församling

Skattetabell 2022 för Forshedabygdens församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Gällaryds församling

Skattetabell 2022 för Gällaryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Nydala-fryele församling

Skattetabell 2022 för Nydala-fryele församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Rydaholms församling

Skattetabell 2022 för Rydaholms församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Tånnö församling

Skattetabell 2022 för Tånnö församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Voxtorps församling

Skattetabell 2022 för Voxtorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.


Värnamo församling

Skattetabell 2022 för Värnamo församling, som är en av församlingarna i kommunen Värnamo. Med Värnamo avses Värnamo i Jönköpings län.