Skattetabell 2023 för Helsingborg i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Helsingborg i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Helsingborg.

Allerums församling

Skattetabell 2023 för Allerums församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Fleninge församling

Skattetabell 2023 för Fleninge församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Helsingborgs gustav adolfs församlin

Skattetabell 2023 för Helsingborgs gustav adolfs församlin, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Helsingborgs maria församling

Skattetabell 2023 för Helsingborgs maria församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Kropps församling

Skattetabell 2023 för Kropps församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Kvistofta församling

Skattetabell 2023 för Kvistofta församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Landskrona församling

Skattetabell 2023 för Landskrona församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Raus församling

Skattetabell 2023 för Raus församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.


Välinge-kattarps församling

Skattetabell 2023 för Välinge-kattarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Helsingborg. Med Helsingborg avses Helsingborg i Skåne län.