Skattetabell 2022 för Örnsköldsvik i Västernorrlands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Örnsköldsvik i Västernorrlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Örnsköldsvik.

Anundsjö församling

Skattetabell 2022 för Anundsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Arnäs församling

Skattetabell 2022 för Arnäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Björna församling

Skattetabell 2022 för Björna församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Gideå-trehörningsjö församling

Skattetabell 2022 för Gideå-trehörningsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Grundsunda församling

Skattetabell 2022 för Grundsunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Mo församling

Skattetabell 2022 för Mo församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Nätra församling

Skattetabell 2022 för Nätra församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Sidensjö församling

Skattetabell 2022 för Sidensjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Själevads församling

Skattetabell 2022 för Själevads församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Skorpeds församling

Skattetabell 2022 för Skorpeds församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Örnsköldsviks församling

Skattetabell 2022 för Örnsköldsviks församling, som är en av församlingarna i kommunen Örnsköldsvik. Med Örnsköldsvik avses Örnsköldsvik i Västernorrlands län.