Skattetabell 2022 för Falun i Dalarnas län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Falun i Dalarnas län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Falun.

Aspeboda församling

Skattetabell 2022 för Aspeboda församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Bjursås församling

Skattetabell 2022 för Bjursås församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Envikens församling

Skattetabell 2022 för Envikens församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Falu kristine församling

Skattetabell 2022 för Falu kristine församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Grycksbo församling

Skattetabell 2022 för Grycksbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Stora kopparbergs församling

Skattetabell 2022 för Stora kopparbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Sundborns församling

Skattetabell 2022 för Sundborns församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Svärdsjö församling

Skattetabell 2022 för Svärdsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.


Vika-hosjö församling

Skattetabell 2022 för Vika-hosjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Falun. Med Falun avses Falun i Dalarnas län.