Skattetabell 2021 för Karlskrona i Blekinge län

Letar du efter skattetabell för 2021 för Karlskrona i Blekinge län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Karlskrona.

Aspö församling

Skattetabell 2021 för Aspö församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Fridlevstads församling

Skattetabell 2021 för Fridlevstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Jämjö församling

Skattetabell 2021 för Jämjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Karlskrona amiralitetsförsamling

Skattetabell 2021 för Karlskrona amiralitetsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Karlskrona stadsförsamling

Skattetabell 2021 för Karlskrona stadsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Kristianopels församling

Skattetabell 2021 för Kristianopels församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Lyckå församling

Skattetabell 2021 för Lyckå församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Nättraby-hasslö församling

Skattetabell 2021 för Nättraby-hasslö församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Ramdala församling

Skattetabell 2021 för Ramdala församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Rödeby församling

Skattetabell 2021 för Rödeby församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Sturkö församling

Skattetabell 2021 för Sturkö församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.


Torhamns församling

Skattetabell 2021 för Torhamns församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlskrona. Med Karlskrona avses Karlskrona i Blekinge län.