Skattetabell 2023 för Ljungby i Kronobergs län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Ljungby i Kronobergs län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Ljungby.

Agunnaryds församling

Skattetabell 2023 för Agunnaryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Angelstads församling

Skattetabell 2023 för Angelstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Annerstads församling

Skattetabell 2023 för Annerstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Berga församling

Skattetabell 2023 för Berga församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Bolmsö församling

Skattetabell 2023 för Bolmsö församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Dörarps församling

Skattetabell 2023 för Dörarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Lidhults församling

Skattetabell 2023 för Lidhults församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Ljungby församling

Skattetabell 2023 för Ljungby församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Ljungby maria församling

Skattetabell 2023 för Ljungby maria församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Odensjö församling

Skattetabell 2023 för Odensjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Ryssby församling

Skattetabell 2023 för Ryssby församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Södra ljunga församling

Skattetabell 2023 för Södra ljunga församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Tannåkers församling

Skattetabell 2023 för Tannåkers församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Torpa församling

Skattetabell 2023 för Torpa församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Tutaryds församling

Skattetabell 2023 för Tutaryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Vittaryds församling

Skattetabell 2023 för Vittaryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.


Vrå församling

Skattetabell 2023 för Vrå församling, som är en av församlingarna i kommunen Ljungby. Med Ljungby avses Ljungby i Kronobergs län.