Skattetabell 2023 för Kalmar i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Kalmar i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kalmar.

Arby-hagby församling

Skattetabell 2023 för Arby-hagby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Dörby församling

Skattetabell 2023 för Dörby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Förlösa-kläckeberga församling

Skattetabell 2023 för Förlösa-kläckeberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Halltorps-voxtorps församling

Skattetabell 2023 för Halltorps-voxtorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Heliga korsets församling

Skattetabell 2023 för Heliga korsets församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Hossmo församling

Skattetabell 2023 för Hossmo församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Kalmar domkyrkoförsamling

Skattetabell 2023 för Kalmar domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Kalmar s:t johannes församling

Skattetabell 2023 för Kalmar s:t johannes församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Karlslunda-mortorps församling

Skattetabell 2023 för Karlslunda-mortorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Ljungby församling

Skattetabell 2023 för Ljungby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Ryssby församling

Skattetabell 2023 för Ryssby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


S:ta birgitta församling

Skattetabell 2023 för S:ta birgitta församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Två systrars församling

Skattetabell 2023 för Två systrars församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.


Åby församling

Skattetabell 2023 för Åby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kalmar. Med Kalmar avses Kalmar i Kalmar län.