Skattetabell 2023 för Nässjö i Jönköpings län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Nässjö i Jönköpings län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Nässjö.

Almesåkra församling

Skattetabell 2023 för Almesåkra församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Barkeryd-forserums församling

Skattetabell 2023 för Barkeryd-forserums församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Bringetofta församling

Skattetabell 2023 för Bringetofta församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Malmbäcks församling

Skattetabell 2023 för Malmbäcks församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Norra sandsjö församling

Skattetabell 2023 för Norra sandsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Norra solberga-flisby församling

Skattetabell 2023 för Norra solberga-flisby församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.


Nässjö församling

Skattetabell 2023 för Nässjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Nässjö. Med Nässjö avses Nässjö i Jönköpings län.