Skattetabell 2021 för Norrtälje i Stockholms län

Letar du efter skattetabell för 2021 för Norrtälje i Stockholms län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Norrtälje.

Blidö församling

Skattetabell 2021 för Blidö församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Edsbro-ununge församling

Skattetabell 2021 för Edsbro-ununge församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Estuna och söderby-karls församling

Skattetabell 2021 för Estuna och söderby-karls församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Fasterna församling

Skattetabell 2021 för Fasterna församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Frötuna församling

Skattetabell 2021 för Frötuna församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Gottröra församling

Skattetabell 2021 för Gottröra församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Husby, skederids och rö församling

Skattetabell 2021 för Husby, skederids och rö församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Häverö-edebo församling

Skattetabell 2021 för Häverö-edebo församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Lohärads församling

Skattetabell 2021 för Lohärads församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Länna församling

Skattetabell 2021 för Länna församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Norrtälje-malsta församling

Skattetabell 2021 för Norrtälje-malsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Närtuna församling

Skattetabell 2021 för Närtuna församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Riala församling

Skattetabell 2021 för Riala församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Rimbo församling

Skattetabell 2021 för Rimbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Roslagsbro-vätö församling

Skattetabell 2021 för Roslagsbro-vätö församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Rådmansö församling

Skattetabell 2021 för Rådmansö församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.


Väddö församling

Skattetabell 2021 för Väddö församling, som är en av församlingarna i kommunen Norrtälje. Med Norrtälje avses Norrtälje i Stockholms län.