Skattetabell 2021 för Orust i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2021 för Orust i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Orust.

Långelanda församling

Skattetabell 2021 för Långelanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Morlanda församling

Skattetabell 2021 för Morlanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Myckleby församling

Skattetabell 2021 för Myckleby församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Röra församling

Skattetabell 2021 för Röra församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Stala församling

Skattetabell 2021 för Stala församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Tegneby församling

Skattetabell 2021 för Tegneby församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.


Torps församling

Skattetabell 2021 för Torps församling, som är en av församlingarna i kommunen Orust. Med Orust avses Orust i Västra Götalands län.