Skattetabell 2023 för Umeå i Västerbottens län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Umeå i Västerbottens län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Umeå.

Holmsunds församling

Skattetabell 2023 för Holmsunds församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Hörnefors församling

Skattetabell 2023 för Hörnefors församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Sävar-holmöns församling

Skattetabell 2023 för Sävar-holmöns församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Tavelsjö församling

Skattetabell 2023 för Tavelsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Tegs församling

Skattetabell 2023 för Tegs församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Umeå landsförsamling

Skattetabell 2023 för Umeå landsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Umeå maria församling

Skattetabell 2023 för Umeå maria församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Umeå stadsförsamling

Skattetabell 2023 för Umeå stadsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.


Ålidhems församling

Skattetabell 2023 för Ålidhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Umeå. Med Umeå avses Umeå i Västerbottens län.