Skattetabell 2023 för Härnösand i Västernorrlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Härnösand i Västernorrlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Härnösand.

Hemsö församling

Skattetabell 2023 för Hemsö församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Häggdångers församling

Skattetabell 2023 för Häggdångers församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Härnösands domkyrkoförsamling

Skattetabell 2023 för Härnösands domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Högsjö församling

Skattetabell 2023 för Högsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Stigsjö församling

Skattetabell 2023 för Stigsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Säbrå församling

Skattetabell 2023 för Säbrå församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.


Viksjö församling

Skattetabell 2023 för Viksjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Härnösand. Med Härnösand avses Härnösand i Västernorrlands län.