Skattetabell 2020 för Säffle i Värmlands län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Säffle i Värmlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Säffle.

Bro församling

Skattetabell 2020 för Bro församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Gillberga församling

Skattetabell 2020 för Gillberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Kila församling

Skattetabell 2020 för Kila församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Långseruds församling

Skattetabell 2020 för Långseruds församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Ny-huggenäs församling

Skattetabell 2020 för Ny-huggenäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Svanskogs församling

Skattetabell 2020 för Svanskogs församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Säffle församling

Skattetabell 2020 för Säffle församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Södra värmlandsnäs församling

Skattetabell 2020 för Södra värmlandsnäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.


Tveta församling

Skattetabell 2020 för Tveta församling, som är en av församlingarna i kommunen Säffle. Med Säffle avses Säffle i Värmlands län.