Skattetabell 2023 för Kungälv i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Kungälv i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kungälv.

Harestads församling

Skattetabell 2023 för Harestads församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Hålta församling

Skattetabell 2023 för Hålta församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Kareby församling

Skattetabell 2023 för Kareby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Kungälv-ytterby församling

Skattetabell 2023 för Kungälv-ytterby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Lycke församling

Skattetabell 2023 för Lycke församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Marstrands församling

Skattetabell 2023 för Marstrands församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Romelanda församling

Skattetabell 2023 för Romelanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Solberga församling

Skattetabell 2023 för Solberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.


Torsby församling

Skattetabell 2023 för Torsby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungälv. Med Kungälv avses Kungälv i Västra Götalands län.