Skattetabell 2023 för Sala i Västmanlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Sala i Västmanlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Sala.

Kila församling

Skattetabell 2023 för Kila församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Kumla församling

Skattetabell 2023 för Kumla församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Möklinta församling

Skattetabell 2023 för Möklinta församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Norrby församling

Skattetabell 2023 för Norrby församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Sala församling

Skattetabell 2023 för Sala församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Tärna församling

Skattetabell 2023 för Tärna församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.


Västerfärnebo-fläckebo församling

Skattetabell 2023 för Västerfärnebo-fläckebo församling, som är en av församlingarna i kommunen Sala. Med Sala avses Sala i Västmanlands län.