Skattetabell 2023 för Enköping i Uppsala län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Enköping i Uppsala län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Enköping.

Boglösa församling

Skattetabell 2023 för Boglösa församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Enköpings församling

Skattetabell 2023 för Enköpings församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Fjärdhundra församling

Skattetabell 2023 för Fjärdhundra församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Lagunda församling

Skattetabell 2023 för Lagunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Sparrsätra-breds församling

Skattetabell 2023 för Sparrsätra-breds församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Tillinge och södra åsunda församling

Skattetabell 2023 för Tillinge och södra åsunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Veckholms församling

Skattetabell 2023 för Veckholms församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.


Villberga församling

Skattetabell 2023 för Villberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Enköping. Med Enköping avses Enköping i Uppsala län.