Skattetabell 2021 för Hässleholm i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2021 för Hässleholm i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Hässleholm.

Farstorps församling

Skattetabell 2021 för Farstorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Hässleholms församling

Skattetabell 2021 för Hässleholms församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Norra åkarps församling

Skattetabell 2021 för Norra åkarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Röke församling

Skattetabell 2021 för Röke församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Sösdala församling

Skattetabell 2021 för Sösdala församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Tyringe församling

Skattetabell 2021 för Tyringe församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Vankiva församling

Skattetabell 2021 för Vankiva församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Verums församling

Skattetabell 2021 för Verums församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Vinslövs församling

Skattetabell 2021 för Vinslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Vittsjö församling

Skattetabell 2021 för Vittsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.


Västra torups församling

Skattetabell 2021 för Västra torups församling, som är en av församlingarna i kommunen Hässleholm. Med Hässleholm avses Hässleholm i Skåne län.