Skattetabell 2023 för Kristianstad i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Kristianstad i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kristianstad.

Araslövs församling

Skattetabell 2023 för Araslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Degeberga-everöds församling

Skattetabell 2023 för Degeberga-everöds församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Fjälkinge församling

Skattetabell 2023 för Fjälkinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Kristianstads heliga trefaldighets f

Skattetabell 2023 för Kristianstads heliga trefaldighets f, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Köpinge församling

Skattetabell 2023 för Köpinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Norra åsums församling

Skattetabell 2023 för Norra åsums församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Nosaby församling

Skattetabell 2023 för Nosaby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Oppmanna-vånga församling

Skattetabell 2023 för Oppmanna-vånga församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Tollarps församling

Skattetabell 2023 för Tollarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Träne-djurröds församling

Skattetabell 2023 för Träne-djurröds församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Vä-skepparslövs församling

Skattetabell 2023 för Vä-skepparslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Åhus församling

Skattetabell 2023 för Åhus församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.