Skattetabell 2020 för Kristianstad i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Kristianstad i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kristianstad.

Araslövs församling

Skattetabell 2020 för Araslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Bäckaskogs församling

Skattetabell 2020 för Bäckaskogs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Degeberga-everöds församling

Skattetabell 2020 för Degeberga-everöds församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Fjälkinge-nymö församling

Skattetabell 2020 för Fjälkinge-nymö församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Gustav adolf-rinkaby församling

Skattetabell 2020 för Gustav adolf-rinkaby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Kristianstads heliga trefaldighets f

Skattetabell 2020 för Kristianstads heliga trefaldighets f, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Köpinge församling

Skattetabell 2020 för Köpinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Linderöds församling

Skattetabell 2020 för Linderöds församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Norra åsums församling

Skattetabell 2020 för Norra åsums församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Nosaby församling

Skattetabell 2020 för Nosaby församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Oppmanna-vånga församling

Skattetabell 2020 för Oppmanna-vånga församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Träne-djurröds församling

Skattetabell 2020 för Träne-djurröds församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Vä-skepparslövs församling

Skattetabell 2020 för Vä-skepparslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Västra och östra vrams församling

Skattetabell 2020 för Västra och östra vrams församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Åhus församling

Skattetabell 2020 för Åhus församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.


Äsphults församling

Skattetabell 2020 för Äsphults församling, som är en av församlingarna i kommunen Kristianstad. Med Kristianstad avses Kristianstad i Skåne län.