Skattetabell 2023 för Skellefteå i Västerbottens län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Skellefteå i Västerbottens län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Skellefteå.

Bureå församling

Skattetabell 2023 för Bureå församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Burträsks församling

Skattetabell 2023 för Burträsks församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Byske-fällfors församling

Skattetabell 2023 för Byske-fällfors församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Jörn-bolidens församling

Skattetabell 2023 för Jörn-bolidens församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Kågedalens församling

Skattetabell 2023 för Kågedalens församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Lövångers församling

Skattetabell 2023 för Lövångers församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Skellefteå landsförsamling

Skattetabell 2023 för Skellefteå landsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Skellefteå s:t olovs församling

Skattetabell 2023 för Skellefteå s:t olovs församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.


Skellefteå s:t örjans församling

Skattetabell 2023 för Skellefteå s:t örjans församling, som är en av församlingarna i kommunen Skellefteå. Med Skellefteå avses Skellefteå i Västerbottens län.