Skattetabell 2023 för Vimmerby i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Vimmerby i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Vimmerby.

Frödinge församling

Skattetabell 2023 för Frödinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Locknevi församling

Skattetabell 2023 för Locknevi församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Pelarne församling

Skattetabell 2023 för Pelarne församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Rumskulla församling

Skattetabell 2023 för Rumskulla församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Södra vi-djursdala församling

Skattetabell 2023 för Södra vi-djursdala församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Tuna församling

Skattetabell 2023 för Tuna församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Vimmerby församling

Skattetabell 2023 för Vimmerby församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.