Skattetabell 2021 för Vimmerby i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2021 för Vimmerby i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Vimmerby.

Frödinge församling

Skattetabell 2021 för Frödinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Locknevi församling

Skattetabell 2021 för Locknevi församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Pelarne församling

Skattetabell 2021 för Pelarne församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Rumskulla församling

Skattetabell 2021 för Rumskulla församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Södra vi-djursdala församling

Skattetabell 2021 för Södra vi-djursdala församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Tuna församling

Skattetabell 2021 för Tuna församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.


Vimmerby församling

Skattetabell 2021 för Vimmerby församling, som är en av församlingarna i kommunen Vimmerby. Med Vimmerby avses Vimmerby i Kalmar län.