Skattetabell 2023 för Gislaved i Jönköpings län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Gislaved i Jönköpings län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Gislaved.

Anderstorps församling

Skattetabell 2023 för Anderstorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Bosebo församling

Skattetabell 2023 för Bosebo församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Burseryds församling

Skattetabell 2023 för Burseryds församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Gislaveds församling

Skattetabell 2023 för Gislaveds församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Norra hestra församling

Skattetabell 2023 för Norra hestra församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Villstads församling

Skattetabell 2023 för Villstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Våthults församling

Skattetabell 2023 för Våthults församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.


Västbo sankt sigfrids församling

Skattetabell 2023 för Västbo sankt sigfrids församling, som är en av församlingarna i kommunen Gislaved. Med Gislaved avses Gislaved i Jönköpings län.