Skattetabell 2023 för Stockholm i Stockholms län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Stockholm i Stockholms län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Stockholm.

Adolf fredriks församling

Skattetabell 2023 för Adolf fredriks församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Bromma församling

Skattetabell 2023 för Bromma församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Brännkyrka församling

Skattetabell 2023 för Brännkyrka församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Engelbrekts församling

Skattetabell 2023 för Engelbrekts församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Enskede-årsta församling

Skattetabell 2023 för Enskede-årsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Farsta församling

Skattetabell 2023 för Farsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Finska församlingen

Skattetabell 2023 för Finska församlingen, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Gustav vasa församling

Skattetabell 2023 för Gustav vasa församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hedvig eleonora församling

Skattetabell 2023 för Hedvig eleonora församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hovförsamlingen

Skattetabell 2023 för Hovförsamlingen, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hägerstens församling

Skattetabell 2023 för Hägerstens församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hässelby församling

Skattetabell 2023 för Hässelby församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Högalids församling

Skattetabell 2023 för Högalids församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Katarina församling

Skattetabell 2023 för Katarina församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Maria magdalena församling

Skattetabell 2023 för Maria magdalena församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Oscars församling

Skattetabell 2023 för Oscars församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


S:t johannes församling

Skattetabell 2023 för S:t johannes församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


S:t matteus församling

Skattetabell 2023 för S:t matteus församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Skarpnäcks församling

Skattetabell 2023 för Skarpnäcks församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Skärholmens församling

Skattetabell 2023 för Skärholmens församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.