Skattetabell 2022 för Stockholm i Stockholms län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Stockholm i Stockholms län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Stockholm.

Adolf fredriks församling

Skattetabell 2022 för Adolf fredriks församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Bromma församling

Skattetabell 2022 för Bromma församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Brännkyrka församling

Skattetabell 2022 för Brännkyrka församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Engelbrekts församling

Skattetabell 2022 för Engelbrekts församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Enskede-årsta församling

Skattetabell 2022 för Enskede-årsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Farsta församling

Skattetabell 2022 för Farsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Finska församlingen

Skattetabell 2022 för Finska församlingen, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Gustav vasa församling

Skattetabell 2022 för Gustav vasa församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hedvig eleonora församling

Skattetabell 2022 för Hedvig eleonora församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hovförsamlingen

Skattetabell 2022 för Hovförsamlingen, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hägerstens församling

Skattetabell 2022 för Hägerstens församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Hässelby församling

Skattetabell 2022 för Hässelby församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Högalids församling

Skattetabell 2022 för Högalids församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Katarina församling

Skattetabell 2022 för Katarina församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Maria magdalena församling

Skattetabell 2022 för Maria magdalena församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Oscars församling

Skattetabell 2022 för Oscars församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


S:t johannes församling

Skattetabell 2022 för S:t johannes församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


S:t matteus församling

Skattetabell 2022 för S:t matteus församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Skarpnäcks församling

Skattetabell 2022 för Skarpnäcks församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.


Skärholmens församling

Skattetabell 2022 för Skärholmens församling, som är en av församlingarna i kommunen Stockholm. Med Stockholm avses Stockholm i Stockholms län.