Skattetabell 2023 för Karlstad i Värmlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Karlstad i Värmlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Karlstad.

Alster-nyedsbygdens församling

Skattetabell 2023 för Alster-nyedsbygdens församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Grava församling

Skattetabell 2023 för Grava församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Karlstads domkyrkoförsamling

Skattetabell 2023 för Karlstads domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Nor-segerstads församling

Skattetabell 2023 för Nor-segerstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Norrstrands församling

Skattetabell 2023 för Norrstrands församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Väse-fågelviks församling

Skattetabell 2023 för Väse-fågelviks församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.


Västerstrands församling

Skattetabell 2023 för Västerstrands församling, som är en av församlingarna i kommunen Karlstad. Med Karlstad avses Karlstad i Värmlands län.