Skattetabell 2023 för Västerås i Västmanlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Västerås i Västmanlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Västerås.

Dingtuna-lillhärads församling

Skattetabell 2023 för Dingtuna-lillhärads församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Gideonsbergs församling

Skattetabell 2023 för Gideonsbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Kungsåra församling

Skattetabell 2023 för Kungsåra församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Norrbo församling

Skattetabell 2023 för Norrbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Rytterne församling

Skattetabell 2023 för Rytterne församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Skerike församling

Skattetabell 2023 för Skerike församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Tillberga församling

Skattetabell 2023 för Tillberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Viksängs församling

Skattetabell 2023 för Viksängs församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Västerås badelunda församling

Skattetabell 2023 för Västerås badelunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Västerås domkyrkoförsamling

Skattetabell 2023 för Västerås domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Västerås lundby församling

Skattetabell 2023 för Västerås lundby församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Västerås-barkarö församling

Skattetabell 2023 för Västerås-barkarö församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.


Önsta församling

Skattetabell 2023 för Önsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Västerås. Med Västerås avses Västerås i Västmanlands län.