Skattetabell 2023 för Sollefteå i Västernorrlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Sollefteå i Västernorrlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Sollefteå.

Boteå församling

Skattetabell 2023 för Boteå församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Eds församling

Skattetabell 2023 för Eds församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Graninge församling

Skattetabell 2023 för Graninge församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Helgums församling

Skattetabell 2023 för Helgums församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Junsele församling

Skattetabell 2023 för Junsele församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Långsele församling

Skattetabell 2023 för Långsele församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Multrå-sånga församling

Skattetabell 2023 för Multrå-sånga församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Ramsele-edsele församling

Skattetabell 2023 för Ramsele-edsele församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Resele församling

Skattetabell 2023 för Resele församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Sollefteå församling

Skattetabell 2023 för Sollefteå församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Ådals-lidens församling

Skattetabell 2023 för Ådals-lidens församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.


Överlännäs församling

Skattetabell 2023 för Överlännäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Sollefteå. Med Sollefteå avses Sollefteå i Västernorrlands län.