Skattetabell 2022 för Motala i Östergötlands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Motala i Östergötlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Motala.

Aska församling

Skattetabell 2022 för Aska församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Borensbergs församling

Skattetabell 2022 för Borensbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Fornåsa församling

Skattetabell 2022 för Fornåsa församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Godegårds församling

Skattetabell 2022 för Godegårds församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Klockrike församling

Skattetabell 2022 för Klockrike församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Motala församling

Skattetabell 2022 för Motala församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Tjällmo församling

Skattetabell 2022 för Tjällmo församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.


Västra ny församling

Skattetabell 2022 för Västra ny församling, som är en av församlingarna i kommunen Motala. Med Motala avses Motala i Östergötlands län.