Skattetabell 2022 för Växjö i Kronobergs län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Växjö i Kronobergs län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Växjö.

Dädesjö församling

Skattetabell 2022 för Dädesjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Gemla församling

Skattetabell 2022 för Gemla församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Gårdsby församling

Skattetabell 2022 för Gårdsby församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Hemmesjö-furuby församling

Skattetabell 2022 för Hemmesjö-furuby församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Ingelstads församling

Skattetabell 2022 för Ingelstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Kalvsviks församling

Skattetabell 2022 för Kalvsviks församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Lammhults församling

Skattetabell 2022 för Lammhults församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Sjösås församling

Skattetabell 2022 för Sjösås församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Söraby församling

Skattetabell 2022 för Söraby församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Tävelsås församling

Skattetabell 2022 för Tävelsås församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Vederslövs församling

Skattetabell 2022 för Vederslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Växjö stads- och domkyrkoförsamling

Skattetabell 2022 för Växjö stads- och domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.


Öjaby församling

Skattetabell 2022 för Öjaby församling, som är en av församlingarna i kommunen Växjö. Med Växjö avses Växjö i Kronobergs län.