Skattetabell 2020 för Trollhättan i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Trollhättan i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Trollhättan.

Fors-rommele församling

Skattetabell 2020 för Fors-rommele församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Gärdhems församling

Skattetabell 2020 för Gärdhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Götalundens församling

Skattetabell 2020 för Götalundens församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Lextorps församling

Skattetabell 2020 för Lextorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Trollhättans församling

Skattetabell 2020 för Trollhättans församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Upphärads församling

Skattetabell 2020 för Upphärads församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.


Åsaka-björke församling

Skattetabell 2020 för Åsaka-björke församling, som är en av församlingarna i kommunen Trollhättan. Med Trollhättan avses Trollhättan i Västra Götalands län.