Skattetabell 2020 för Gävle i Gävleborgs län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Gävle i Gävleborgs län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Gävle.

Bomhus församling

Skattetabell 2020 för Bomhus församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Gävle heliga trefaldighets församlin

Skattetabell 2020 för Gävle heliga trefaldighets församlin, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Gävle maria församling

Skattetabell 2020 för Gävle maria församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Gävle staffans församling

Skattetabell 2020 för Gävle staffans församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Hamrånge församling

Skattetabell 2020 för Hamrånge församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Hedesunda församling

Skattetabell 2020 för Hedesunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Hille församling

Skattetabell 2020 för Hille församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.


Valbo församling

Skattetabell 2020 för Valbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Gävle. Med Gävle avses Gävle i Gävleborgs län.