Skattetabell 2022 för Uppsala i Uppsala län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Uppsala i Uppsala län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Uppsala.

Almunge församling

Skattetabell 2022 för Almunge församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Balingsta församling

Skattetabell 2022 för Balingsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Björklinge församling

Skattetabell 2022 för Björklinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Bälingebygdens församling

Skattetabell 2022 för Bälingebygdens församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Dalby församling

Skattetabell 2022 för Dalby församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Danmark-funbo församling

Skattetabell 2022 för Danmark-funbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Faringe församling

Skattetabell 2022 för Faringe församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Gamla uppsala församling

Skattetabell 2022 för Gamla uppsala församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Gottsunda församling

Skattetabell 2022 för Gottsunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Hagby församling

Skattetabell 2022 för Hagby församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Helga trefaldighets församling

Skattetabell 2022 för Helga trefaldighets församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Knutby-bladåkers församling

Skattetabell 2022 för Knutby-bladåkers församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Lena församling

Skattetabell 2022 för Lena församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Norra hagunda församling

Skattetabell 2022 för Norra hagunda församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Ramsta församling

Skattetabell 2022 för Ramsta församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Rasbo-rasbokils församling

Skattetabell 2022 för Rasbo-rasbokils församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Skuttunge församling

Skattetabell 2022 för Skuttunge församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Stavby församling

Skattetabell 2022 för Stavby församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Tensta församling

Skattetabell 2022 för Tensta församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.


Tuna församling

Skattetabell 2022 för Tuna församling, som är en av församlingarna i kommunen Uppsala. Med Uppsala avses Uppsala i Uppsala län.