Skattetabell 2023 för Lund i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Lund i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Lund.

Dalby församling

Skattetabell 2023 för Dalby församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Genarps församling

Skattetabell 2023 för Genarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Helgeands församling

Skattetabell 2023 för Helgeands församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds allhelgonaförsamling

Skattetabell 2023 för Lunds allhelgonaförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds domkyrkoförsamling

Skattetabell 2023 för Lunds domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds östra stadsförsamling

Skattetabell 2023 för Lunds östra stadsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Norra nöbbelövs församling

Skattetabell 2023 för Norra nöbbelövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


S:t peters klosters församling

Skattetabell 2023 för S:t peters klosters församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Södra sandby församling

Skattetabell 2023 för Södra sandby församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Torns församling

Skattetabell 2023 för Torns församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Veberöds församling

Skattetabell 2023 för Veberöds församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.