Skattetabell 2022 för Lund i Skåne län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Lund i Skåne län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Lund.

Dalby församling

Skattetabell 2022 för Dalby församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Genarps församling

Skattetabell 2022 för Genarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Helgeands församling

Skattetabell 2022 för Helgeands församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds allhelgonaförsamling

Skattetabell 2022 för Lunds allhelgonaförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds domkyrkoförsamling

Skattetabell 2022 för Lunds domkyrkoförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Lunds östra stadsförsamling

Skattetabell 2022 för Lunds östra stadsförsamling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Norra nöbbelövs församling

Skattetabell 2022 för Norra nöbbelövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


S:t peters klosters församling

Skattetabell 2022 för S:t peters klosters församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Södra sandby församling

Skattetabell 2022 för Södra sandby församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Torns församling

Skattetabell 2022 för Torns församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.


Veberöds församling

Skattetabell 2022 för Veberöds församling, som är en av församlingarna i kommunen Lund. Med Lund avses Lund i Skåne län.