Skattetabell 2023 för Strömsund i Jämtlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Strömsund i Jämtlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Strömsund.

Bodums församling

Skattetabell 2023 för Bodums församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Fjällsjö församling

Skattetabell 2023 för Fjällsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Frostvikens församling

Skattetabell 2023 för Frostvikens församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Gåxsjö församling

Skattetabell 2023 för Gåxsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Hammerdals församling

Skattetabell 2023 för Hammerdals församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Ström-alanäs församling

Skattetabell 2023 för Ström-alanäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.


Tåsjö församling

Skattetabell 2023 för Tåsjö församling, som är en av församlingarna i kommunen Strömsund. Med Strömsund avses Strömsund i Jämtlands län.