Skattetabell 2023 för Östersund i Jämtlands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Östersund i Jämtlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Östersund.

Brunflo församling

Skattetabell 2023 för Brunflo församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Frösö, sunne och norderö församling

Skattetabell 2023 för Frösö, sunne och norderö församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Häggenås-lit-kyrkås församling

Skattetabell 2023 för Häggenås-lit-kyrkås församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Lockne församling

Skattetabell 2023 för Lockne församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Marieby församling

Skattetabell 2023 för Marieby församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Näs församling

Skattetabell 2023 för Näs församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.


Östersunds församling

Skattetabell 2023 för Östersunds församling, som är en av församlingarna i kommunen Östersund. Med Östersund avses Östersund i Jämtlands län.