Skattetabell 2023 för Tanum i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Tanum i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Tanum.

Bottna församling

Skattetabell 2023 för Bottna församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Fjällbacka församling

Skattetabell 2023 för Fjällbacka församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Kville församling

Skattetabell 2023 för Kville församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Lurs församling

Skattetabell 2023 för Lurs församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Naverstad-mo församling

Skattetabell 2023 för Naverstad-mo församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Svenneby församling

Skattetabell 2023 för Svenneby församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.


Tanums församling

Skattetabell 2023 för Tanums församling, som är en av församlingarna i kommunen Tanum. Med Tanum avses Tanum i Västra Götalands län.