Skattetabell 2023 för Örebro i Örebro län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Örebro i Örebro län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Örebro.

Adolfsbergs församling

Skattetabell 2023 för Adolfsbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Almby församling

Skattetabell 2023 för Almby församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Asker-lännäs församling

Skattetabell 2023 för Asker-lännäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Axbergs församling

Skattetabell 2023 för Axbergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Glanshammars församling

Skattetabell 2023 för Glanshammars församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Kvismare församling

Skattetabell 2023 för Kvismare församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Längbro församling

Skattetabell 2023 för Längbro församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Mikaels församling

Skattetabell 2023 för Mikaels församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Mosjö-täby församling

Skattetabell 2023 för Mosjö-täby församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Tysslinge församling

Skattetabell 2023 för Tysslinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Örebro nikolai församling

Skattetabell 2023 för Örebro nikolai församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.


Örebro olaus petri församling

Skattetabell 2023 för Örebro olaus petri församling, som är en av församlingarna i kommunen Örebro. Med Örebro avses Örebro i Örebro län.