Skattetabell 2023 för Uddevalla i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Uddevalla i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Uddevalla.

Bokenäsets församling

Skattetabell 2023 för Bokenäsets församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Bäve församling

Skattetabell 2023 för Bäve församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Dalabergs församling

Skattetabell 2023 för Dalabergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Herrestads församling

Skattetabell 2023 för Herrestads församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Lane-ryrs församling

Skattetabell 2023 för Lane-ryrs församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Ljungskile församling

Skattetabell 2023 för Ljungskile församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.


Uddevalla församling

Skattetabell 2023 för Uddevalla församling, som är en av församlingarna i kommunen Uddevalla. Med Uddevalla avses Uddevalla i Västra Götalands län.