Skattetabell 2022 för Falköping i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Falköping i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Falköping.

Dala-borgunda-högstena församling

Skattetabell 2022 för Dala-borgunda-högstena församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Falköpings församling

Skattetabell 2022 för Falköpings församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Floby församling

Skattetabell 2022 för Floby församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Gudhems församling

Skattetabell 2022 för Gudhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Hornborga församling

Skattetabell 2022 för Hornborga församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Kinneveds församling

Skattetabell 2022 för Kinneveds församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Mössebergs församling

Skattetabell 2022 för Mössebergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Slöta-karleby församling

Skattetabell 2022 för Slöta-karleby församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Stenstorps församling

Skattetabell 2022 för Stenstorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Yllestads församling

Skattetabell 2022 för Yllestads församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Åsarps församling

Skattetabell 2022 för Åsarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.


Åslebygdens församling

Skattetabell 2022 för Åslebygdens församling, som är en av församlingarna i kommunen Falköping. Med Falköping avses Falköping i Västra Götalands län.