Skattetabell 2020 för Hultsfred i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Hultsfred i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Hultsfred.

Hultsfreds församling

Skattetabell 2020 för Hultsfreds församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Järeda församling

Skattetabell 2020 för Järeda församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Lönneberga församling

Skattetabell 2020 för Lönneberga församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Målilla med gårdveda församling

Skattetabell 2020 för Målilla med gårdveda församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Mörlunda-tveta församling

Skattetabell 2020 för Mörlunda-tveta församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Vena församling

Skattetabell 2020 för Vena församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.


Virserums församling

Skattetabell 2020 för Virserums församling, som är en av församlingarna i kommunen Hultsfred. Med Hultsfred avses Hultsfred i Kalmar län.