Skattetabell 2023 för Halmstad i Hallands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Halmstad i Hallands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Halmstad.

Enslövs församling

Skattetabell 2023 för Enslövs församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Getinge-rävinge församling

Skattetabell 2023 för Getinge-rävinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Halmstads församling

Skattetabell 2023 för Halmstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Harplinge-steninge församling

Skattetabell 2023 för Harplinge-steninge församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Oskarströms församling

Skattetabell 2023 för Oskarströms församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Slättåkra-kvibille församling

Skattetabell 2023 för Slättåkra-kvibille församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Snöstorps församling

Skattetabell 2023 för Snöstorps församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.


Söndrum-vapnö församling

Skattetabell 2023 för Söndrum-vapnö församling, som är en av församlingarna i kommunen Halmstad. Med Halmstad avses Halmstad i Hallands län.