Skattetabell 2022 för Kramfors i Västernorrlands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Kramfors i Västernorrlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kramfors.

Bjärtrå församling

Skattetabell 2022 för Bjärtrå församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Dals församling

Skattetabell 2022 för Dals församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Gudmundrå församling

Skattetabell 2022 för Gudmundrå församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Nora-skogs församling

Skattetabell 2022 för Nora-skogs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Nordingrå församling

Skattetabell 2022 för Nordingrå församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Styrnäs församling

Skattetabell 2022 för Styrnäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Torsåkers församling

Skattetabell 2022 för Torsåkers församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Ullångers församling

Skattetabell 2022 för Ullångers församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Vibyggerå församling

Skattetabell 2022 för Vibyggerå församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.


Ytterlännäs församling

Skattetabell 2022 för Ytterlännäs församling, som är en av församlingarna i kommunen Kramfors. Med Kramfors avses Kramfors i Västernorrlands län.