Skattetabell 2023 för Västervik i Kalmar län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Västervik i Kalmar län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Västervik.

Dalhems församling

Skattetabell 2023 för Dalhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Gamleby församling

Skattetabell 2023 för Gamleby församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Gladhammar-västrums församling

Skattetabell 2023 för Gladhammar-västrums församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Hallingeberg-blackstads församling

Skattetabell 2023 för Hallingeberg-blackstads församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Hjorteds församling

Skattetabell 2023 för Hjorteds församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Lofta församling

Skattetabell 2023 för Lofta församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Loftahammars församling

Skattetabell 2023 för Loftahammars församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Odensvi församling

Skattetabell 2023 för Odensvi församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Törnsfalls församling

Skattetabell 2023 för Törnsfalls församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Ukna församling

Skattetabell 2023 för Ukna församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Västerviks församling

Skattetabell 2023 för Västerviks församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Västra eds församling

Skattetabell 2023 för Västra eds församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.


Överums församling

Skattetabell 2023 för Överums församling, som är en av församlingarna i kommunen Västervik. Med Västervik avses Västervik i Kalmar län.