Skattetabell 2020 för Gotland i Gotlands län

Letar du efter skattetabell för 2020 för Gotland i Gotlands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Gotland.

Akebäcks församling

Skattetabell 2020 för Akebäcks församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Alva, hemse och rone församling

Skattetabell 2020 för Alva, hemse och rone församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Barlingbo församling

Skattetabell 2020 för Barlingbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Björke församling

Skattetabell 2020 för Björke församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Bunge, rute och fleringe församling

Skattetabell 2020 för Bunge, rute och fleringe församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Dalhems församling

Skattetabell 2020 för Dalhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Eksta församling

Skattetabell 2020 för Eksta församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Endre församling

Skattetabell 2020 för Endre församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Eskelhem-tofta församling

Skattetabell 2020 för Eskelhem-tofta församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Fardhems församling

Skattetabell 2020 för Fardhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Follingbo församling

Skattetabell 2020 för Follingbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Forsa församling

Skattetabell 2020 för Forsa församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Fröjels församling

Skattetabell 2020 för Fröjels församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Fårö församling

Skattetabell 2020 för Fårö församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Garde församling

Skattetabell 2020 för Garde församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Gerums församling

Skattetabell 2020 för Gerums församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Gothems församling

Skattetabell 2020 för Gothems församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Havdhems församling

Skattetabell 2020 för Havdhems församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Hejde församling

Skattetabell 2020 för Hejde församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.


Hejdeby församling

Skattetabell 2020 för Hejdeby församling, som är en av församlingarna i kommunen Gotland. Med Gotland avses Gotland i Gotlands län.