Skattetabell 2023 för Göteborg i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Göteborg i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Göteborg.

Angereds församling

Skattetabell 2023 för Angereds församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Askims församling

Skattetabell 2023 för Askims församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Backa församling

Skattetabell 2023 för Backa församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Bergsjöns församling

Skattetabell 2023 för Bergsjöns församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Björkekärrs församling

Skattetabell 2023 för Björkekärrs församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Domkyrkoförsamlingen i göteborg

Skattetabell 2023 för Domkyrkoförsamlingen i göteborg, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs annedals församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs annedals församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs carl johans församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs carl johans församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs haga församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs haga församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs johannebergs församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs johannebergs församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs masthuggs församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs masthuggs församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs oscar fredriks församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs oscar fredriks församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs s:t pauli församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs s:t pauli församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Göteborgs vasa församling

Skattetabell 2023 för Göteborgs vasa församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Härlanda församling

Skattetabell 2023 för Härlanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Högsbo församling

Skattetabell 2023 för Högsbo församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Kortedala församling

Skattetabell 2023 för Kortedala församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Lundby församling

Skattetabell 2023 för Lundby församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Nylöse församling

Skattetabell 2023 för Nylöse församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.


Näsets församling

Skattetabell 2023 för Näsets församling, som är en av församlingarna i kommunen Göteborg. Med Göteborg avses Göteborg i Västra Götalands län.