Skattetabell 2022 för Borås i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2022 för Borås i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Borås.

Borås caroli församling

Skattetabell 2022 för Borås caroli församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Borås gustav adolfs församling

Skattetabell 2022 för Borås gustav adolfs församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Brämhults församling

Skattetabell 2022 för Brämhults församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Fristads församling

Skattetabell 2022 för Fristads församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Kinnarumma församling

Skattetabell 2022 för Kinnarumma församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Sandhult-bredareds församling

Skattetabell 2022 för Sandhult-bredareds församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Seglora församling

Skattetabell 2022 för Seglora församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Toarps församling

Skattetabell 2022 för Toarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.