Skattetabell 2023 för Borås i Västra Götalands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Borås i Västra Götalands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Borås.

Borås caroli församling

Skattetabell 2023 för Borås caroli församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Borås gustav adolfs församling

Skattetabell 2023 för Borås gustav adolfs församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Brämhults församling

Skattetabell 2023 för Brämhults församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Fristads församling

Skattetabell 2023 för Fristads församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Kinnarumma församling

Skattetabell 2023 för Kinnarumma församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Länghems församling

Skattetabell 2023 för Länghems församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Sandhult-bredareds församling

Skattetabell 2023 för Sandhult-bredareds församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Seglora församling

Skattetabell 2023 för Seglora församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Sexdrega församling

Skattetabell 2023 för Sexdrega församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.


Toarps församling

Skattetabell 2023 för Toarps församling, som är en av församlingarna i kommunen Borås. Med Borås avses Borås i Västra Götalands län.